Чоловік на годину – вирішує усі проблеми

    «Чоловік на годину» дійсно лише за одну годину може впоратися з усіма чоловічими справами по дому, вирішити усі проблеми, що накопичилися, а Ваш чоловік нехай з родиною спокійно відпочиває.
    Шалений темп сучасного життя не залишає нам жодної вільної хвилини – коли ми повертаємося додому після
    важкого дня, в нас немає ані сил ані бажання займатися усілякими дрібними домашніми справами. Замінити картридж у підтікаючому змішувачі, полагодити розетку або вимикач, підвісити шкафчик на стіну у кухні, карниз для штор або якусь картину – начебто, всі ці справи і нескладні, але ж на них треба витратити час, якого завжди катастрофічно не вистачає. Згодом проблеми все накопичуються і підходить пора їх радикально вирішувати, бо відкладати більше неможливо. Хто ж спасе нас від домашньої рутини, швидко та ефективно вирішить всі проблеми? Ясна річ, чоловік на годину – це кваліфікований спеціаліст універсального профілю, що добре підготовлений і легко може впоратися з будь-якими нескладними домашніми справами. Замовити послуги «чоловіка на годину» набагато вигідне, ніж запрошувати окремо сантехніка, електрика або майстра-будівельника для виконання дрібних ремонтних чи налагоджувальних робіт по дому.

    Чоловік на годину – завжди до Ваших послуг

    Звісна річ, якщо Вам треба виконати великий обсяг ремонтних робіт – замінити стояки та труби опалення, водопроводу чи каналізації, встановити та підключити котел для опалення, а також нові радіатори, тут без допомоги професіонала не обійтись. Та й прокладання електричних кабелів, підключення захисних автоматів або лічильника краще доручити професіональному електрику. А чоловік на годину без проблем встановить Вам унітаз, раковину чи новий змішувач замість старого, що вийшов з ладу. Прочистить він і каналізацію, що через засорення почала погано працювати, замінить непрацюючу розетку чи встановить додаткову, якщо існуючих не вистачає для підключення усіх електроприладів. Підвісити нову люстру, замінити поламаний замок у дверях, полагодити вимикач, який став погано працювати та вмикає світло «через раз», зібрати придбані меблі, підключити посудомийну чи пральну машину, встановити та підключити вбудовану у кухонні меблі техніку – усі ці поширені домашні справи охоплює широка сфера діяльності універсального домашнього майстра, котрого ми іменуємо «чоловік на годину». І дійсно – він за годину зробить усі чоловічі справи по дому, вирішить усі проблеми, а Ваш чоловік нехай з родиною спокійно відпочиває – йому ж завтра знову на роботу. Зайдіть на спеціалізований Інтернет сайт, що носить назву «Добрий Майстер», та, лише один раз натиснувши на відповідну кнопку. Позбавитись проблем так легко!