Де купити спорядження пожежника в Україні?

    Особовий склад пожежних підрозділів обов’язково оснащується комплектом захисного одягу та робочого інструменту відповідно до виконуваних завдань, які складають базове спорядження пожежника. Спеціалізована компанія “НАІС-Н” здійснює продаж широкого асортименту пожежного спорядження.

    Що входить до спорядження пожежника

    У спеціалізованій компанії “НАІС-Н” ви можете купити:

    • бойовий та тепловідбивний одяг;
    • каски;
    • шоломи;
    • рукавички;
    • взуття для пожежників;
    • різноманітний пожежний інструмент, в тому числі і гідранти пожежні.

    Спорядження пожежного складається з комплекту захисного одягу та робочого інструменту: ліхтаря, сокири, діелектричних ножиць та інших предметів, залежно від завдання, що розв’язується.

    Види одягу для пожежників

    Комплекти одягу пожежного випускаються у різному виконанні відповідно до кола завдань, що вирішуються. Розрізняють бойовий одяг (бойовки пожежного або БОП) і одяг, що тепловідбиває. Бойовий одяг ділиться на 3 класи за рівнем захисту від вогню, тепла та диму. Склад та зовнішній вигляд комплектів для начальницького та рядового складу має відмінності. Бойовий костюм пожежного включає куртку та штани або напівкомбінезон, і може мати знімні підкладки, що утеплюють. Доповнюють комплект одягу БОП пожежну білизну, підшоломники, рукавички, спеціальні чоботи чи інше термостійке взуття. Для захисту голови використовується каска чи шолом пожежного. Тепловідбивний костюм (СТК) є більш високим рівнем захисту від теплового впливу і полум’я. Це набір з:

    1. Капюшона з ілюмінатором.
    2. Куртки.
    3. Штанів.
    4. Бахіл та рукавичок з тепловідбивної термостійкої тканини.

    Як купити?

    Актуальні ціни на комплекти пожежного одягу вказані у прайс-листі компанії на сайті https://nais.com.ua. Щоб зробити замовлення, зв’яжіться з компанією за телефоном або електронною поштою. Доставка проводиться по всій території України.