Де замовити допогу у міжнародних перевезеннях та митному оформленні?

    Митне оформлення товарів — обов’язкова умова для перевезення комерційної партії вантажу на територію України, що передбачає виконання передбачених законом норм. Міжнародні перевезення та оформлення на митниці, що виконує для своїх клієнтів компанія Логолайн, має на увазі комплекс завдань, які належить виконати декларанту (особі, яка товар імпортує). Сюди входить:

    • підготовка попереднього комплекту документів;
    • отримання сертифікатів;
    • замовлення транспорту;
    • подання декларації до митного органу;
    • сплата мит.

    Основні документи, необхідні для доставки товару до України, представлені:

    1. Транспортною накладною (CMR).
    2. Контрактом.
    3. Інвойсом та пакувальним листом.

    Можуть знадобитися інші документи: все залежатиме від специфіки товару. Розмитнення вантажів з-за кордону не становить великої складності, якщо всі документи оформлені правильно. Тому слід звернутися до спеціалістів компанії Логолайн, які не тільки вирішать питання з транспортуванням товару, але й допоможуть підготувати необхідні документи за їх відсутності (наприклад, сертифікат відповідності техрегламенту ТЗ, який потрібний практично у будь-якому випадку).

    Переваги співпраці з Логолайн

    Ця компанія:

    1. Запропонує найкраще логістичне рішення, забере вантаж зі складу вашого постачальника та доставить на кордон, де розпочнеться митне оформлення.
    2. Подасть декларацію до митниці, забезпечить випуск вантажу, проконтролює коректність списання платежів.
    3. Доставить вантаж на склад одержувача, в якій точці країни він не знаходився б.
    4. Якщо до перевезення пропонується складне обладнання у розібраному вигляді, на яке потрібно отримувати класифікаційне рішення, тут допоможуть з його отриманням.

    Безперечно, на ринку митного оформлення та транспортних послуг чимало компаній, що пропонують свої послуги. З Логолайн ви можете бути впевнені у збереженні вантажу на будь-якій стадії операції:

    • під час здійснення митного контролю;
    • при обов’язковому огляді;
    • при розташуванні на тимчасове зберігання.

    Грамотне та якісне митне оформлення – це головна мета діяльності компанії Логолайн, персонал якої складається з людей з відповідною економічною та юридичною освітою. Безперервна співпраця з представниками митних органів дозволяє вчасно реагувати на мінімальні зміни у порядку митного оформлення та тарифів на всі обов’язкові процедури.

    Не є офертою