Інкубатори з шнуровим ТЕНом: тенові інкубатори та їх використання

    Рівномірність прогріву — головний фактор, який впливає на успіх інкубації. Інкубатори, в яких використовується шнурової ТЕН, забезпечують високий відсоток виведених пташенят. Незалежно від виду птиці, в такому обладнанні результат дають 95-99% яєць.

    Інкубатори для яєць ви можете переглянути у великому каталозі інтернет-магазина Кроппер за посиланням:

    https://cropper.com.ua/ua/inkubatory/

    Тенові інкубатори підходять для закладки курячих, перепелиних, індичих, качиних яєць. На сайті магазина Cropper вони представлені виробниками:

    • Tehno MS;
    • Квочка;
    • Несушка;
    • Теплуша;
    • ARGIS.

    В асортименті є автоматичні, ручні та механічні інкубатори різної місткості. Кожна модель відрізняється деякими особливостями комплектації, кількістю ярусів, матеріалом для стінок корпусу та іншими характеристиками.

    Автоматичний інкубатор

    Кожна модель має дисплей, на якому відображаються важливі для вирощування пташенят параметри.

    Переваги шнурових нагрівачів

    Шнуровий ТЕН — один з найбільш енергозберігаючих типів нагрівачів. Завдяки цьому знижується споживання енергії, що важливо для інкубаторів з великою місткістю. При цьому відбувається нагрівання повітря, що сприяє рівномірному прогріванню всього інкубатора.

    Для кращого розподілу тепла використовується штучна вентиляція. Вона забезпечується через установку звичайного вентилятора. Навіть на мінімальних обертах обмін повітря стане активнішим. Це позитивно позначиться на розвитку пташенят. Якщо ви встановили інкубатор в приміщенні, яке добре провітрюється, вентилятор може і не знадобитися.

    Шнурової ТЕН

    Шнурової ТЕН не випромінює світло при роботі інкубатора. Це створює умови більш наближеними до природних, коли яйця висиджують в темряві.

    Такий нагрівач стійкий до постійного включення-виключення, і не перегорає на відміну від ламп розжарювання. При цьому можна регулювати інтенсивність нагрівання. Точність установки температури досягає 1/10 градуса.

    Де купити інкубатор зі шнуровим теном

    В інтернет-магазині Cropper є інкубатори, в яких використовуються ТЕН, ламповий нагрівач, ІК-пластини. На сайті є моделі українських та імпортних брендів. Купити обладнання для птахівництва можна в Сумській, Чернігівській, Житомирській, Волинській, Тернопільській, Івано-Франківській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій та інших областях.

    Доставка відбувається на відділення Нової Пошти, Інтайм. Доставка Харковом здійснюється кур'єрською службою магазина. Оплатити інкубатор можна через LiqPay, банківським переказом або післяплатою.