Как запаковать мебель для перевозки

    Основною проблемою офісних або квартирних переїздів є ретельна упаковка речей. Щоб не пошкодити при транспортуванні і довезти в цілісності меблі, її треба як слід розібрати і упакувати.

    Розбір предметів при переїзді — дуже важливий процес, так як розібрані шафи і столи легше переносити і вантажити на машину. Також в такому вигляді меблі можна розташувати компактно в вантажівці, що дозволяє зменшити грошові витрати на кількість перевезень. Упаковку меблів краще довірити підготовленим і досвідченим працівникам. Перевозка мебели від Виватранс значно полегшить ваші проблеми, так як цим займаються досвідчені майстри своєї справи, оскільки у них є відповідні засоби для упаковки. В основному пакувальники працюють з компаніями-перевізниками. Але бувають і такі випадки, коли фахівці в цій сфері не працюють з компаніями такого типу.

    Правила разбора мебели

    1. Компактні предмети: тумби, маленькі столики і крісла дозволяється переміщати в цілісному вигляді. Але якщо доводиться перевозити на великі відстані — розбирається все, що можливо. Таким чином, пошкодження кріплень і самих меблів в автомобілі практично неможливі.
    2. Буває і меблювання, яку не можна розібрати, щоб при цьому не пошкодити. В такому випадку проводяться наступні дії:
    • знімаються різноманітні шафки і висувні ящики;
    • дзеркала, різні скляні двері також знімають, щоб не розбити випадковим чином при перевезенні;
    • ручки дверей знімають або викручують в зворотну сторону;
    • двері закріплюють монтажним скотчем.

    Правила запаковки мебели

    Щоб ретельно упакувати домашні предмети, знадобляться такі підручні засоби: монтажний скотч, стрейч-плівка, тонкий поролон, пінопласт, картон і т.п., гофрований картон.

    1. Меблі, яку не вдалося розібрати, упаковують в гофрований картон або ж поролон. Краї можна запакувати додатково в пінопласт, щоб забезпечити захист меблювання. Для фіксації такої конструкції використовують скотч.
    2. Дзеркала, вироби зі скла поміщають в щільний пакет або в бульбашкова плівка. Вироби повинні бути добре скріплені, щоб уникнути різних пошкоджень.
    3. Плоскі деталі меблів аналогічно збираються в щільний пакет.
    4. Висувні шухлядки збирають в стопку і скріплюють скотчем.
    5. М’які предмети, матраци, крісла, дивани обмотують стрейч-плівкою. Якщо присутні стирчать краю, то їх розміщують впритул один до одного і попарно скріплюють. Робиться це для того, щоб не травмувати інші меблі під час перевезення.