Навантажувачі Toyota за доступною ціною

    Вилкові навантажувачі є одним з найбільш затребуваних і популярних видів підйомно-транспортної наземної техніки. Їх застосовують повсюдно: на відкритому повітрі та в закритих приміщеннях, у промислових цехах і великих торгових закладах, на складах і будівельних майданчиках, на транспортних вузлах та інших подібних об'єктах.

    На думку багатьох експертів в області складської техніки, одними із кращих у світі по більшості параметрів є навантажувачі, що випускаються знаменитою японською корпорацією Toyota. Машини Тойота здатні обробляти практично будь-які вантажі, забезпечуючи ефективне виконання робіт із навантаження і розвантаження транспортних засобів, штабелювання продукції та її переміщення.

    Від інших навантажувачів складську спецтехніку Toyota відрізняє висока якість, надійність і довговічність. Звичайно, такі машини не можуть коштувати дешево. Але це не повинно зупиняти наших співвітчизників — власників підприємств, де є потреба у такій техніці. Адже компанія «Денал Груп» пропонує купити недорого б/в навантажувачі Тойота або ж взяти їх в оренду на будь-який бажаний термін.

    Не варто переживати з приводу якості таких вживаних автонавантажувачів, адже їх завозять виключно з країн Європейського Союзу, де вони працювали, так би мовити, у «тепличних» умовах, після чого пройшли капітальний капремонт і ретельну передпродажну підготовку. Зрозуміло, на всю складську техніку, що продається, компанія «Денал Груп» надає гарантію. А при наданні в оренду — повністю забезпечує її технічне обслуговування, і в разі серйозної поломки негайно надає на заміну іншу, аналогічну машину.

    Для роботи на відкритому повітрі найкраще підходять бензинові та дизельні вилкові навантажувачі Toyota, які відрізняються підвищеною потужністю у порівнянні з газовими та електричними моделями. Варто відзначити, що їх оснащують багатоступінчатими очисними фільтрами, завдяки яким допускається робота дизельних і бензинових моделей у вентильованих приміщеннях. Навантажувачі з гібридними (газ/бензин) і електричними двигунами можна вважати універсальними — їх можна без проблем використовувати і на вулиці, і в приміщеннях.

    При цьому електронавантажувачі взагалі не виділяють вихлопів, завдяки чому їх рекомендують для роботи з продовольством, ліками та дитячими товарами. Детальніше про вибір навантажувачів для конкретних умов роботи можна проконсультуватися на сайті «Денал Груп», розміщеному в інтернеті за адресою https://denal.com.ua