Навіщо потрібна система обліку енергоресурсів АСОЕ

    Сучасну промисловість, будівельну сферу або житлово-комунальне господарство неможливо уявити успішними без економії і достовірного обліку використовування електрики. Висока точність енергообліку дає можливість підприємствам бути конкурентоспроможними, особливо в умовах регулярного підвищення тарифів. Без неї важко буде оцінити ефективність заходів, передбачених енергозберігаючою програмою. Головним кроком, який допоможе досягти точний облік енергоспоживання, є установка АСКОЕ.

    Дана система являє собою автоматизований облік електроенергії, із застосуванням сучасних технологій. Вона може:

    • вести збір даних на відстані зі спеціальних приладів для обліку;
    • передавати всі отримані дані оператору, безпосередньо в його особистий електронний кабінет;
    • самостійно обробляти дані і вивантажувати їх в різні системи, такі як 1С, ГІС.

    АСКОЕ повністю контролює прихід і споживання електрики, забезпечуючи достовірний облік, який вигідний не тільки для ресурсопостачальних організацій, господарюючих суб’єктів, але також важливий для власників житла і держави в цілому. Регулярне поліпшення технологій з обміну даними дозволяє значно спрощувати облік енергії і зменшити ціну його впровадження.

    Хто зможе встановити АСТОЕ?

    Оскільки дана система має складну ієрархію, то для її впровадження Вам знадобляться справжні професіонали своєї справи, які вже давно працюють в даній сфері. Крім того, замовляючи дані послуги, Вам слід заздалегідь потурбуватися про технічну підтримку, адже рано чи пізно вона вам знадобиться. Бажано, знайти підрядника, який зможе не тільки встановити систему, але і обслуговувати обладнання в разі необхідності.

    Звернувшись в компанію «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН», Ви отримуєте:

    • якісні послуги,
    • доступні ціни,
    • технічну підтримку,
    • інформаційну адаптацію.

    Крім того, Ви також можете підписати договір на постачання електричної енергії. Користуйтеся якісними бізнес-рішеннями, які допоможуть вам скоротити витрати Вашого підприємства.

    Метрологічна повірка АСКОЕ

    АСКОЕ — це автоматизована система комерційного обліку електроенергії, яка забезпечує дистанційний збір інформації з інтелектуальних приладів обліку, передачу цієї інформації на верхній рівень, з подальшою її обробкою. Фахівці «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН» готові провести повірку АСКОЕ на місці експлуатації, вартість повірки, формується на підставі кількості каналів, термінів проведення та місця експлуатації.

    Джерело: https://www.energyline.com.ua/uk/askue/