Найцікавіші новини Чернігова

    Бажаєте завжди бути в курсі найцікавіших новин Чернігова? Тоді потрібно обрати саме надійне джерело інформації, на якому будуть зібрані актуальні новини міста. Найголовніше – це зробити правильний вибір сайту новин, де будуть представлені лише цікаві, достовірні і свіжі події з детальними фотографіями. Якщо ви проживаєте в чудовому місті Чернігів, тоді ви маєте знати про усі події цього міста.

    Підрив покинутого цеха ПАТ «ЧеЗаРа»

    Публічне акціонерне товариство «Чернігівський завод радіоприладів» (ПАТ «ЧеЗаРа») було створено на основі державного підприємства під назвою «Чернігівський радіоприладний завод». Останній же свою чергу був спроектований для космічних потреб і довго функціонував на оборонний і ракетно-космічний комплекс ще у СРСР.

    Підрив покинутого цеху заводу стався 3 вересня о 14:43 годині дня, що викликало неабияку паніку серед жителів міста. У соціальних мережах почати поширювати чутки про те, що це свідчить про напад бойовиків на місто. Але відразу офіційно було підтверджено, що цей вибух був запланований, тому люди швидко заспокоїлись.

    Справа в тому, що мешканці міста не були повідомлені про цей запланований вибух належним чином. Особливо це стосується тих людей, котрі живуть в прилеглих до місця знаходження ПАТ «ЧеЗаРа» будівлях. Незважаючи на те, що такі події викликали паніку серед мешканців цього району, все ж їх здогадки про напад бойовиків швидко були спростовані і пояснені запланованими діями.

    Обираєм перевірені сайти найсвіжіших новин

    Цікавий і насичений найсвіжішими новинами міста Чернігова ресурс – це chernigiv-city.com, який являється кращим джерелом інформації для кожного сучасного жителя міста. Тут щодня з’являються самі свіжі і цікаві новини, які описують актуальні події цього чудового міста. Обирайте найцікавіші сайти новин і читайте щодня про всі події Чернігова!