Програма для магазину

    Автоматизація роботи магазину з реалізації автозапчастин та аксесуарів для авто і мототехніки — унікальна пропозиція. Цей магазин має свою специфіку, що пов’язана із дуже широким асортиментом та необхідністю працювати з великими товарними запасами. Вести облік товарів теж дуже складно: вони мають велику кількість модифікацій, різноманіття пропозицій за значною кількістю ознак, включно із кольором, брендом, часом виготовлення, країною, що є виробником та властивостей матеріалів.

    Чому тут важливо мати ексклюзивні пропозиції і вести точний облік?

    У такій торгівлі є важливим виконання всіх застережень щодо вартості товару, адже ці товари суттєво відрізняються за ціною, хоча зовнішньо практично не відрізняються від аналогів інших виробників. Але пропонувати нові пропозиції від різних виробників є дуже важливим кроком до зростання. Адже саме завдяки такому підходу можна охопити велику кількість споживачів, що користуються великим різноманіттям авто та відповідно — запчастин до них.

    Саме тому програма для магазину, яку використовує автоматизація торгівельної діяльності, актуальна для цього виду бізнесу. Адже це дозволить вести грамотний облік товарів та уникати неправильного застосування цін, об’єктивно оцінювати кількість товарних запасів.

    Для обслуговування клієнтів може використовуватись як виключно програмне забезпечення, що встановлюється, або під’єднане до віртуального сервісу. Так і POS-комплекти із встановленим програмним забезпеченням та всіма необхідними аксесуарами.

    Такі комплекти можуть встановлюватись і починати працювати одразу після під’єднання до мережі та електроживлення. Вони практично автономні у використанні та не потребують складаного догляду. А інтерфейс програми інтуїтивно зрозумілий, може підпорядковуватись та налаштовуватись на конкретний вид бізнесу.

    POS-комплекти і простіші рішення: що обрати?

    Практично у кожному різновиді бізнесу можна використовувати як прості рішення для автоматизації, так і готові для використання потужні POS-комплекти. Найпростіші рішення забезпечать роботу магазину завдяки під’єднанню сканера штрих-коду та принтера чеків до персонального комп’ютера. POS-комплекти, що мають у своєму складі портативний спеціалізований комп’ютер і всю необхідну периферію, дозволять автономно, або завдяки онлайн-сервісам, обслуговувати продажі і включають:

    • швидкісний принтер для друку чеків;

    • POS-термінал із встановленим ПО та необхідними комунікаціями, які забезпечують зв’язок із периферією;

    • сканер для зчитування та передачі інформації;

    • програмне забезпечення. Що формує чек покупця та базу даних про придбання та іншу інформацію, зокрема щодо запасів товарів та їх цінові та інші характеристики.

    Сприяння в підборі фінансових послуг