Реєстрація іноземного представництва з Юрист Львів

    Спеціалізуємося на всіх видах реєстрації. Кваліфікований колектив юристів пропонує послугу – оформлення іноземного підприємства в загальному і в приватному порядку. Надаємо всі необхідні консультації, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Швидко, надійно, професіонально! Замовляйте зараз!

    Компанія «Юрист Львів» працює по Західному регіону України у містах – Львові (та Львівська обл.), Луцьку, Рівному, Хмельницьку, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, рівному, Ужгороді.

    Іноземне представництво – уповноважена особа, має право представляти інтереси іноземної компанії на території України в рамках законодавства. Сама реєстрація є складною процедурою оформлення, в якій остаточне рішення приймає Мінекономрозвитку України. Для іноземного представництва існує державне мито , яке становіть 2500$, при подачі  пакету документів до Мінекономіки України видається номер рахунку до сплати збору. Термін процедури від збору пакету документів до прийняття рішення (закінчення реєстрації) становить приблизно 60 днів (2 місяці).

    Слід зазначити, що сама www.zakon.lviv.ua не може бути окремою юридичною особою,  а є лише сполукою між головним закордонним офісом і філіалом на Україні. Таке представництво повинно отримати всі обхідні дозволи на свою діяльність, в інтересах основного підприємства. Такому представництву не потрібно формувати статутній капітал, так як він не має статусу юридичної особи в країні.

    ДО ПОСЛУГ КОМПАНІЇ «ЮРИСТ ЛЬВІВ» ВХОДИТЬ:

    • Аналіз та підготовка пакету документів до реєстрації Іноземного представництва. Ми готуємо – Ви надаєте потрібну інформацію о головній іноземній компанії.

    Перелік необхідних документів і інформації від Вас:

    —        Заява про реєстрацію, довіреність на директора представництва, котрий буде працювати на території України (оригінал + копія нотаріально завірена), основні положення іноземного представництва – все це підгодовуємо Ми.

    —        Документи які потрібні від Вас: витяг з реєстру іноземної компанії (оригінал); довідка з банку, з номером відкритого рахунку іноземної компанії (оригінал з підписом банківського службовця та нотаріально завіряється).

    Документи на іноземній мові повинні бути переведені на українську мову і засвідчені печаткою офіційного перекладача.

    • Реєстрація Вашої іноземної компанії представника, з повним консультаційним супроводом на всіх етапах оформлення.
    • Отримання Свідоцтва та реєстраційного номеру.
    • А також постанова на обліки – в державну податкову інспекцію та в органи статистики.

    СУЧАСНИЙ ПІДХІД, ГАРАНТІЯ РЕЗУЛЬТАТУ – це компанія «Юрист Львів»!

    http://www.zakon.lviv.ua