Як створити ідеальну кухню

    Приміщення кухні це не тільки місце де готують їжу, до речі для чого часто використовується посуд для HoReCa, проте кухня це також місце, де тримають продукти. Більш того це серце любого родинного гнізда. Всі найприємніші спогади дитинства асоціюються з теплотою маминих рук і смаком домашньої їжі. Кожного разу, коли діти повертаються в батьківську хату, перше що їх зустрічає, це приємний запах маминих страв. Саме тому кухня – це наше дитинство. Створюючи свою ідеальну кухню, варто обов»язково скористатися послугами професіоналів, які спроектують дизайн кухонної гарнітури, приймаючи до уваги всі ваші побажання.

    Замовляти меблі кухня, варто тільки у тих фірм, які мають хорошу репутацію, працюють на цьому ринку декілька років, і, як наслідок, мають достатньо досвіду для того, щоб запропонувати найкращий варіант кухонних меблів у ваше приміщення. Проте, якщо ви вирішили самостійно створити кухню своєї мрії, тоді дамо вам декілька порад, якими варто скористатися при проектуванні кухонного гарнітуру. Створюємо комфортний куточок В основі ідеальної кухні повинен міститися робочий трикутник, тобто правильне розміщення мийки, холодильника і плити. Дослідження показали, що при правильному облаштуванні робочого простору, готуючи їжу на кухні, людина проходить 1 км, а при неправильному, ця цифра збільшується в чотири рази.

     

    Саме тому, ідеальним варіантом являється трикутник, коли господиня дістає продукти з холодильника, миє їх в мийці і йде готувати до плити. Другим важливим фактором комфортного приміщення кухні є освітлення. Однієї люстри посередині кімнати недостатньо для того, щоб працювати на робочій поверхні, так як працюючи, людина затуляє собою все світло. Тому варто передбачити додаткове освітлення на панелі кухонного гарнітуру, яке буде освітлювати робочу зону. Плануючи кухонний гарнітур, заздалегідь відведіть місце для побутової техніки. Вмонтована техніка зекономить вам місце і ви вже не будете перейматися тим, куди поставити мікрохвильову піч чи куди прилаштувати холодильник. Тим більше, така кухня буде дивитися стильно і функціонально. Притримуючись даних порад, ви не допустите основних помилок, які часто трапляються в людей при проектуванні комфортного середовища, тому створюйте з розумом.